Negle
Gelenegle hos Beauty by Stokholm

Gele negleOpbygget med skabeloner, og en flot elegant forlængelse.


Her med masser af glimmer og fine detalejer

Akryl Negle


Opbygget på skabeloner. Flotte lange negle.


Her opbyggget i klar akryl, pyntet med 3D nailart.

Smukke akrylnegle med nailart
Negleforlængelse med tipper

Gele negleOpbygget med tipper.


Tipperne pålimes din negle og der laves en glat overflade, som kan pyntes med neglelak, Shellac, nailart m.v.

Negleforlængelser


Dine negle kan forlænges ved forskellige metoder. Hos Beauty by Stokholm bruger jeg Akryl og Gele. Hvert materiale har sine unikke fordele. Uanset om du skal have styrket din egen negl, have en lille forlængelse, eller måske have bygget de lækreste lange negle, finder vi en perfekt løsning skræddersyet til dig.


Akrylnegle:

Negleforlængelser i akryl  er virkeligt stærke og der er et utal af muligheder for designs og forme. Du kan sågar få lavet Nailart i 3D med akryl. Da akrylen er utrolig stærk, har du mulighed for at få dine negle tynde og næsten som din naturlige lange negl.


Akryl laves af en blanding af pulver og og væske. Akylneglene hærder selv, og er i modsætning til gele, som skal slibes af, nemme at tage af, da de opløses i acetone ifm. aftagning


Gelenegle:

Gelenegle er smukke negle opbygget af et materiale som er flydende og nemt at arbejde med indtil det hærdes. Gele fås i et kæmpe udvalg, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan lave i gele. Gele kan være en god flot og langtidsholdbar løsning, hvis du har svage, skadede eller på anden måde udfordrende negle.


Opbygning af neglen:


Når du får lavet gelenegle, opbygger jeg neglen i små tempi. Der skal mange lag produkter på din negl, og du skal afsætte noget tid til at få lavet et sæt negle. Gelenegle kan kun bookes ved telefonisk kontakt.


Geleen hærder når den kommer i UV lys. Denne hærdningsproces kan udvikle en lille smule varme som nogle mærker, og andre slet ikke mærker. Det er meget individuelt og helt almindeligt. Det er også ganske ufarligt, og har intet at gøre med de mange problemer der har været skrevet om i pressen. Jeg anvender kun CND Brisa Gele, som er det førende og mest gennemtestede på markedet. Det er din garanti for kvalitet og sikkerhed. Neglene er hærdede når du forlader klinikken.


 

Vedligeholdelse af negle:


Forlængede negle kræver ikke meget vedligeholdelse. Jeg anbefaler at du bruger en god negleolie tre-fire gange om dagen da det forlænger neglens holdbarhed markant.


Dine negle vokser naturligt, og du kan løbende få lavet opfyldning, så dine flotte negle bevares. Ved opfyldning kan jeg også ændre din negl til et andet udseende eller en anden farve m.v.


Hos Beauty by Stokholm kan du få mere end 130 forskellige farver prisvindende vinylux neglelak fra CND. Jeg har mere end 120 farver i den super langtidsholdbare Shellac, samt et utal af andre produkter fra bl.a. Max Estrada E-nailcouture, Nailmania, Crystal nails mfl.


Sammen finder vi ud af hvilken farve, design, pynt, glimmer, folie og evt. nailart der passer perfekt til dig.


Få inspiration på min facebook eler instagram, hvor jeg ofte lægger billeder op af negle fra klinikken,, og spørg endelig hvis du har særlige forslag. Alt kan lade sig gøre - næsten.