Eyelash

SinglelashesEnkelt vipper der påsættes dine egne vippehår.


1:1  Mere længde.

Volumelashes. Vippebundter.

Volume lashes


Buketter af 2-5 vippehår pålimes dine ekelte vippehår.


Ideelt til dig der ønsker mere WOW effekt.

Lashextensions hos Beauty by Stokholm

Flat lashesEnkelte brede vippehår, der som singlelashes påsættes egne vippehår 1:1


Giver mere længde og mere fylde.

Proceduren:


Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Sammen finder vi det som matcher dig og dine vipper bedst. Vi har 5 forskellige kurver, længder fra 7mm - 15mm, samt 5 forskellige tykkelser. Det er også muligt at tilvælge Lash Art, som er farvede vipper, glitter eller jewels. Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder. En for en sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper. Som udgangspunkt benyttes den mest holdbare og fleksible lim tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde. Vi benytter som udgangspunkt den mest holdbare lim tilgængelig, men har 6 forskellige typer i salonen. Limen er ISO 10993-5 godkendt og kan binde i op til 8 uger. Vi kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som holder op til 2,5 uge. Efter 1,5 - 2 timer, hvor man ofte falder i søvn undervejs, kan du se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper mulig. For at beholde de smukke vipper anbefales en large opfyldning ca. hver 3. uge. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel, fjern aldrig selv dine extensions.


HUSK: Kom uden mascara. Selvom jeg afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup fjerner, nedsætte holdbarheden.


BEMÆRK: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat. Hvis der er efterbehandlet med Nano Mist, som vi gør, er tiden nedsat til kun 4 timer! Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen.


Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions


Lash Lift


Lash Lift er for den som foretrækker en mere naturlog måde at få vipperne til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6-8 uger. Glem alt om "krøllede" og frizzede vipper, som ved alm. permanent. Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 10 minutter hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper, så gem vippebukkeren langt væk, og får et Lash Lift i stedet


Jeg tilbyder også alm. farvning af bryn og vipper.

Eyelash extensions Lashlift og Farvning af bryn & Vipper


Blink Eyelash Extensions


Slut med mascara og vippebukker! Få de flotteste og mest fantastiske vipper.


BLINK Lash Bars Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet den enestående teknik og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid. Beauty by Stokholm benytter det populære internationale mærke BLINK til påsætning og after care. Jeg er certificeret BLINK Lash Stylist. BLINK er et af verdens største eyelash extensions brands og har en fantastisk after care serie, så du kan holde dine vipper bedst muligt.


Du vælger selv om det skal være single lashes, volume lashes eller mixed, og om du ønsker ægte mink, alm. extensions. eller de nye fantastiske flat lash extensions.


Få lashextensions som ændrer dit ansigt og dit udtryk. Har du speceille ønsker så sig til.