Arrangementer

Pige arrangementer

 

Polterabend:

Skal i holde polterabend, så tilbyder jeg et arrangement for bruden og veninder. Indholdet i et sådan arrangement kan være alt fra en lækker make-up, spraytan, negle til bruden, lidt viden og teknik vedr. lakering og make-up, eller noget helt tredie. Jeg tager udgangspunkt i jeres ønsker, og kan også lave en goodiebag til deltagerne. Arrangementet foregår enten hos jer eller i klinikken.

 

Venindearrangement for 2 el. 4 piger:

Skal i have en lækker oplevelse sammen så tilbyder jeg bl.a. Hot stone massage, vildmarksbad, ansigts behandlinger og meget andet.

Vi laver sammen et program af et par timers varighed, hvor i bliver forkælet.

Skal i lade op til byturen eller bare hygge så finder vi en sammensætning der passer jer.

Der hører naturligvis bobler med til sådan et arrangement.

 

Vildmarksbad for 2-6 pers.:

Hos Beauty by Stokholm tilbyder jeg lækker afslappende vildmarksbad. Der er ikke noget som at sætte sig i et 40 grader varmt rent bad, og nyde et koldt glas champagne. Uanset om det er 10 graders frost, eller indian summer.

Vi laver sammen et program som kan indeholde andet fra min behandlingsliste.

 

Make-Up introduktion:

Vil i have en basal introduktion til kunsten at lægge den perfekte makeup og neglelak, så tilbyder jeg at afholde et arrangement på 2-3 timer hvor vi gennemgår de helt basale teknikker og fif. I får en god rabat på produkter købt ifm. arrangementet.

 

Specielle arrangementer:

Har du et specielt ønske til et arrangement, så er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre hvad der er muligt, og aftale nærmere.

 

Ring til Stine hos Beauty by Stokholm på 28 10 44 02

Bryllup? Hvad nu med make-up, negle, hår osv?

 

Når den store dag skal stå, skal alting være perfekt. Håret skal være som en prinsesses. Kjolen som en drøm, og dine negle og makeup skal være prikken over i'et.

Jeg samarbejder med en rigtig dygtig lokal frisør, så skal du og evt. brudepigerne gøres perfekte på dagen, så er det muligt at booke hele pakken gennem Beauty by Stokholm.

Ring til Stine på 28 10 44 02 og hør nærmere .